Missio ja visio

Tarjoamme asiakkaillemme kattavat palvelut ja ratkaisut liiketoimintojen osaajien löytämisen ja saamisen haasteisiin

Jukka Suomalainen, perusti Target Visionin 2017. Jukalla oli selkeä visio rakentaa kohdennettu rekrytointi-, tutkimus- ja johtohenkilöiden suorahaku ja osaajien kartoitukseen erikoistunut yritys.

Target Vision Oy

Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisimman yksilöityä ja räätälöityä palvelua, jotta heidän ei tarvitsisi työskennellä eri rekrytointi- ja suorahakuyritysten kanssa, vaan heillä on yksi omistautunut strateginen kumppani täyttämään eri resurssointi haasteet ja tarpeet pystyen vastaamaan myös muihin asiakkaan HR haasteisiin.

Meillä on kokenut ja lahjakas tiimi, jolla kokemusta eri liiketoimintahaasteista sekä toimialoista ja resurssointi ratkaisujen toteuttamisesta yli 100 vuotta. 9 konsulttia Suomessa, 3 sertifioitua arviointimenetelmiin perehtynyttä osaajaa sekä 3 tutkimuksiin ja markkinakartoitukseen perehtynyttä data-analyytikkoa. 66 maata kattava verkosto, joka toimii saumattomasti täysin prosessiemme ja arvojemme mukaisesti.

Tavoitteemme

Ensisijainen tavoitteemme parin seuraavan vuoden aikana on vahvistaa tiimiämme ja saada mukaan verkostoon kyvykkyyksiä ja osaajia jotka tuottavat räätälöityjen hakupalveluiden ja muiden HRää ja liiketoimintaa tukevien palveluiden kautta asiakkaillemme lisäarvoa.

Visiomme

Pitkän aikavälin tavoitteenamme on tulla Suomen parhaaksi ja suurimmaksi rekrytointi- ja avainhenkilöiden suorahaku ja rekrytointialan verkostoksi ja yritykseksi jolla on tytäryhtiöitä ja kumppanuuksia eri puolilla maailmaa.

Brändimme

Brändimme edustaa: korkealaatuisuutta, kotimaisuutta, modernia toimintaa, räätälöityä lähestymistapaa, korkean kaliiperin ammattilaisuutta, hienostuneisuutta, liiketoimintaan suuntautuneisuutta, ja mikä tärkeintä, ylläpitää arvoja:

  • Luottamus
  • Suhde
  • Ammattitaito
  • Jatkuva kehittyminen