Contactar

Suorahaku

Kun yrityksesi kasvaa ja kehittyy, on
avainasemassa oikeiden henkilöiden löytäminen avainrooleihin. Oikeat osaajat eivät ole pelkästään työntekijöitä, vaan he ovat voimavara, joka voi nostaa liiketoimintasi uudelle tasolle.

Olemme osa Global Executive Search Partners -verkostoa, joka kattaa yli 40 maata eri puolilla maailmaa. Voimme siis auttaa sinua löytämään huippuosaajia myös kansainvälisiltä markkinoilta.

Suorahaun palvelut

Etsitkö yrityksellesi osaavia ja motivoituneita työntekijöitä avainrooleihin? Haluatko löytää parhaat mahdolliset ehdokkaat ylimpään johtoon tai vaativiin asiantuntijatehtäviin? Target Vision Oy on kokenut ja luotettava kumppani, joka tarjoaa räätälöityjä suorahaku- ja rekrytointipalveluja liiketoiminnan muuttuviin tarpeisiin. Olemme toimineet alalla yli 30 vuotta ja hyödynnämme kansainvälistä ammattitaitoa ja verkostoa.
  • Suorahakuprosessimme alkaa asiakasorganisaation perusteellisella kartoituksella, jonka pohjalta laadimme tarkan profiilin avoimeen tehtävään. Profiili perustuu liiketoiminnan strategisiin tarpeisiin ja sisältää menestysprofiilin, kompetenssi- ja kyvykkyysprofiilin sekä työantajamielikuvan vahvistamisen.
  • Etsimme ja kontaktoimme potentiaaliset ehdokkaat, jotka täyttävät asetetut kriteerit. Arvioimme ehdokkaiden taustan ja kokemuksen lisäksi myös heidän persoonansa ja soveltuvuutensa tehtävään.
  • Tyypillisesti suorahaussa kartoitamme useita kymmeniä, jopa satoja päteviä ehdokkaita, joista esittelemme asiakkaillemme 3-7 parasta vaihtoehtoa. Annamme suorahakuprosessillemme vuoden (12kk) takuun!